Kris Boyson erosi ”ultimaalisesta vaimomateriaalista” – työt menivät parisuhteen edelle

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Glamourmalli Katie Price ja hänen kuntovalmentajanaan työskennellyt poikaystävänsä Kris Boyson erosivat vuosi sitten. Boyson löysi nopeasti rinnalleen upean kaunottaren, Bianca Gascoignen. Kaksikko muutti nopeasti saman katon alle koronakaranteenin ajaksi.

Nyt he ovat eronneet. Kaksikko on julkaissut virallisen tiedotteen, jonka mukaan Kris Boyson ja Bianca Gascoigne ovat päättäneet jatkaa ystävinä. Molempien työkiireet ovat verottaneet liikaa suhdetta, eikä eroon liity kolmansia osapuolia, The Sun uutisoi.

Kris Boyson kuvaili Biancaa aiemmin aiemmin ”ultimaaliseksi vaimomateriaaliksi”, ja mies suunnitteli mallin kihlaamista. He hehkuttivat viime keväänä, että aikoivat ottaa yhteisen koiran. Pariskunta keskusteli jopa perheenlisäyksestä.