Nicki Minajin isä kuoli – yliajanut kuljettaja pakeni paikalta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Artisti Nicki Minajin isä Robert Maraj on joutunut auton yliajamaksi New Yorkin Long Islandilla sunnuntaina iltakuuden aikaan. Paikallinen poliisi kertoo yliajajan paenneen paikalta. Silminnäkijät eivät pystyneet näkemään kuljettajaa.

Räpin supertähden isä toimitettiin kriittisessä tilassa sairaalaan. Hän kuoli möhemmin vammoihinsa. Poliisi tutkii nyt onnettomuutta ja on pyytänyt julkisesti tilanteen silminnäkijöitä ilmoittamaan havainnoistaan, Page Six uutisoi.

Yhdysvaltojen New Yorkin Queensissa kasvanut Nicki Minaj, eli Onika Tanya Maraj, on kertonut julkisuudessa huonosta suhteesta isäänsä. Kaksikko ei kaiketi ole ollut juurikaan tekemisissä, sillä isä kärsi päihdeongelmista. Nicki Minajilla on isosisko Maya, isoveli Jelani sekä pikkuveli Micaiah ja pikkusisko Ming.