Rita Oran rietas tyylimuutos yllättää – keikisteli alusvaatteissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen laulaja Rita Ora on valmistellut viime vuonna uutta musiikkia. Viime aikoina nainen on ollut uutisotsikoissa lähinnä sen vuoksi, että hän on rikkonut korona-ajan rajoituksia järjestämällä suuret syntymäpäiväjuhlat. Nyt tähti yllätti faninsa viimein uudella musiikilla.

Rita Ora julkaisi uuden Bang-nimisen EP:n. Kokonaisuus sisältää neljä kappaletta, Big (feat. Gunna), Bang Bang, Mood (feat. KHEA) ja The One. Mukana kappaleilla on paljon nimekkäitä tekijöitä, kuten David Guetta ja Imanbek, joka on ollut mukana tehnyt kokonaisuuden jokaista kappaletta. Uuden musiikin mukana nainen muutti myös tyyliään rohkeammaksi.

Uusissa promokuvissaan nainen on esiintynyt pitkissä oransseissa hiuksissa. Nyt nainen julkaisi Instagram-kanavallaan seksikkään kuvasarjan, jossa tähdellä nähdään hyvin lyhyet hiukset. Kuvissa 30-vuotias Rita Ora esiintyy pelkissä mustissa pitsialusvaatteissa, jotka peittävät juuri ja juuri naisen rinnat ja paljastavat tähden takapuolen.