TikTok -tähden vinkki mustille silmänalusille – kaksi tapaa kirkastaa ihoa

Lifestyle Terveys · Terhi Piiroinen

TikTok-tähti Madi Prettyman on saanut aikojen saatossa runsaasti ohjeita ja neuvoja ihotautilääkäri Dennis Grossilta. The Skinthusiast -nimellä videoita julkaiseva neitokainen on nyt vinkannut kaksi tapaa, joilla voi päätellä minkälaista hoitoa tummat silmänaluset vaativat.

Ensin ihoa pitää hieman nipistää tai venyttää silmän alta. Mikäli musta silmänalunen muuttuu vaaleammaksi, on iho todennäköisesti ainoastaan ohut ja tarvitsee lisää kollageenia. Silmänympärille kannattaa tällöin lisätä tuotetta, jossa on C-vitamiinia.

Mikäli silmänalunen on silti tumma, kannattaa suosia retinolia sisältävää silmänympärysvoidetta. Lähde liikkeelle ensin kevyellä tuotteella, koska ihoa kirkastuttava ainesosa voi olla hieman tujakkaa ensin. Jos haluaa pelata varman päälle, hanki silmien ympärille voide, jossa on sekä C-vitamiinia että retinolia.

@the_skinthusiast

##duet with @madiprettyman ##darkcircles are one of the hardest complaints to treat! ##skintips

♬ original sound – Madi Prettyman