Alessandra Ambrosio Brasiliassa – täydellinen biksuvartalo ei jäänyt huomaamatta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brasilialainen huippumalli Alessandra Ambrosio oli vuosien ajan tuttu näky Victoria’s Secret -brändin muotinäytöksistä. Tähden jätettyä alusvaateketjun rivit hän on poseerannut muun muassa Burberryn kampanjoissa ja esitellyt myös säännöllisesti omaa rantavaatemallistoaan.

Tällä hetkellä Alessandra Ambrosio lomailee Brasiliassa, jossa hän on poseerannut oman Gal Floripa -merkkinsä bikineissä. 39-vuotias mallikaunotar perusti bikinejä ja ranta-asuja valmistavan Gal Floripa -yrityksen yhdessä nuoremman siskonsa Alinen ja hänen parhaan ystävänsä Gisele Córian kanssa noin vuosi sitten.

Tuoreissa kuvissaan malli poseeraa upeissa sinisissä bikineissä, joiden yläosa maksaa 108,8 dollaria ja alaosa 83,3 dollaria. Bikinit eivät ole edullisimmasta päästä, mutta Alessandra Ambrosio osaa näyttävillä poseerauksillaan osoittaa minkä vuoksi kaunis uima-asu on joka dollarin arvoinen.