Kylie Jennerin rintava bestis alusvaatekuvissa: ”Tule takaisin sänkyyn”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kylie Jennerin parhaana ystävänä tunnettu sometähti Anastasia Karanikolaou oli juuri lomalla Kardashianin siskosten kanssa. Ensin hän vietti viikonlopun Meksikossa luksusmajoituksessa Kylie ja Kendall Jennerin kanssa, minkä jälkeen naiset suuntasivat Turks- ja Caicossaarille.

Nyt tähti näyttää jälleen kotiutuneen julkaistessaan kuvia, jotka tähti on ottanut hänen omassa makuuhuoneessaan. Näyttävissä kuvissa 23-vuotias Anastasia Karanikolaou poseeraa kirkkaan pinkeissä alusvaatteissa ja makoilee omassa sängyssään. ”Tule takaisin sänkyyn”, Karanikolaou kehottaa omassa kuvatekstissään.

Nainen on viime aikoina saanut paljon uusia faneja Instagram-kanavalleen, jonka seuraajaluvut ovatkin hetki sitten nousseet yli kymmeneen miljoonaan. Nykyään Anastasia Karanikolaou tekeekin hyvän tilin julkaisemalla yhteistyöpostauksia, joissa hän esittelee eri yritysten vaatteita.