Supermarketin parkkipaikalla masturboinut: ”Olen yksinäinen!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridan poliisit saivat tiedon Vero Beachin Walmart-kauppakeskuksen parkkipaikalla masturboineesta miehestä. Hän oli harjoittamassa omatoimista rakkausmatkaa Kia-merkkisessä autossaan iltapäiväruuhkan aikaan. Eroottinen sessio tapahtui avoimen ikkunan kera.

Poliisit tulivat paikalle ja pyysivät miehen astumaan autosta ulos. Hän osoittautui Coloradosta kotoisin olevaksi 26-vuotiaaksi Kyle Weissiksi. Hän väitti olevansa paikalla ruokaostosten vuoksi, The Smoking Gun uutisoi.

Poliisit kuitenkin huomasivat miehen shortseissa pullottaneen erektion. Lopulta Weiss myönsi, että hän oli yksinäinen Floridassa, koska miehen tyttöystävä oli edelleen toisessa osavaltiossa. Hän sai siveettömyydestä ja itsensäpaljastelusta syytteet, jotka käsitellään oikeudessa maaliskuussa.