Candice Swanepoel tyrmäävän upeana – vartalo pääsi biksukuvissa oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eteläafrikkalainen Candice Swanepoel on tullut tunnetuksi etenkin Victoria’s Secret -alusvaateketjun mallina. Catwalkeilla ja lehtien palstoilla usein nähdyllä tähdellä on myös oma rantavaatemallistonsa Tropic of C, jonka tuotteita hän usein esittelee itse.

Tällä kerralla Candice Swanepoel poseeraa uusissa bikinikuvissa, joissa nainen esittelee Praiana-malliston bikinejä. Swanepoel nähdään 13 erilaisissa bikineissä, jotka korostavat upeasti 32-vuotiaan supermallin timmiä vartaloa joka kuvissa.

Tropic of C -merkin tuotteiden kuvaillaan olevan luonnon ja naiskauneuden inspiroimia. Niiden valmistusprosessissa on myös kiinnitetty huomiota ekologisuuteen ja maapallon arvostamiseen sekä rakastamiseen. Swanepoelin yllä jokainen uimapuku- ja bikinimalli näyttävät yhtä upeilta ja imartelevilta.