Chrissy Teigen jakoi koskettavan kuvan: ”Tänään olisi ollut menetetyn Jack-vauvan laskettu aika”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Malli ja ruokakirjailija Chrissy Teigen ilmoitti viime vuonna onnellisena odottavansa heidän perheeseensä kolmatta lasta. Teigen sai kuitenkin keskiraskauden keskenmenon ja menetti poikansa, jolle annettiin nimeksi Jack.

Chrissy Teigen on käynyt suruaan läpi sosiaalisessa mediassa hyvin avoimesti ja kertonut omista tuntemuksistaan keskenmenon jälkeen. Teigen on jopa jakanut kuvia, joissa hän joutui synnyttämään kuolevan poikansa. Nyt 35-vuotias nainen jakoi Instagram-tarinassaan koskettavan kuvan muistaakseen päivää, jolloin Jack-vauvan olisi kuulunut liittyä heidän perheeseensä.

Chrissy Teigen jakoi tarinassaan kuvan, jossa hänen kädessään nähdään kolme nimikorua. Koruissa lukevat nimet ovat Miles, Luna ja Jack. ”Tänään olisi ollut laskettu aikasi. Rakastamme sinua ikuisesti”, Teigen kirjoittaa kuvassaan.