Janna nautiskeli kylpylässä – huikea biksuvartalo pääsi oikeuksiinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suosituimpiin naisartisteihin jo pitkään lukeutunut Janna Hurmerinta sai taannoin perheenlisäystä ja kertoi siitä seuraajilleen upealla biksukuvalla. Pienokainen syntyi lopulta reilusti etuajassa hänen ollessaan lomamatkalla Pariisissa. Lapsi syntyi Antoine-Beclaren sairaalassa.

Janna on pitänyt perheenlisäyksensä poissa julkisuudesta, sillä hän on keskittynyt pääasiassa perhe-elämään. Nyt hän on ehtinyt poseerata myös upeassa somekuvassa. Poptähti suuntasi nimittäin nautiskelemaan Regatta Spa Hangon antimista.

– Viikonloppuna me oltiin Spassa ja poika ekaa kertaa kummeilla yökylässä. Soitin varmaan 50 kertaa ja ikävä oli järjetön, mutta samaan aikaan oli tosi rentouttavaa ja teki hyvää, Janna kertoi kuvansa yhteydessä.