Eveliina Uosukainen rannalla – nautti selällään rantahiekalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisille taannoin Temptation Island -ohjelmasta aikoinaan tunnetuksi tullut julkkispari Bile-Dani ja Eveliina Uosukainen kihlautuivat päästyään kuvausmatkalta yhdessä takaisin Suomeen. Espanjassa asuvan julkkisparin elämää saadaan seurata nykyisin lähinnä sosiaalisessa mediassa, kun Bile-Danin musiikkiura on sekin toistaiseksi ilmeisesti tauolla.

Nyt Eveliina on julkaissut upean videon, jossa hän kaatuu lumeen, mutta mätkähtääkin uimapuvussa selälleen upealle rannalle. Moni hänen seuraajansa haluaisi varmasti kokea saman tilanteen.

Pari vuotta sitten Eveliina kävi pienentämässä rintojaan leikkauksella, ja tulokset puhuvat puolestaan. Kaunotar vaikuttaa itsekin olevan tyytyväinen lopputulokseen. Taannoin hän kritisoi somen aikaansaamia ulkonäköpaineita.

– Nyky somemaailma luo paljon ulkonäköpaineita, kun Instagram on täynnä bikinimallien kuvia ja siloteltuja ihoja. Oikeasti vika ei ole edes sinussa, vaan niissä ihanteissa mitä meille luodaan. Sen vuoksi saatetaan pitää jopa normaalia painoa ja jokaiselta tietyssä asennossa löytyviä vatsamakkaroita lihavuutena, Eveliina kirjoitti taannoin.