Lemmikin omistaja ihmetteli kissansa karkailua – sitten videokamera paljasti huikean taidon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikkien omistajat joutuvat monesti kotona tilanteisiin, joissa heidän tulee rajata kotona lemmikkiensä kulkemista esimerkiksi juhlien aikana tai heidän poissa ollessaan. Osa lemmikeistä on kuitenkin todistanut, että ovien avaaminen ei ole niille vaikea tehtävä.

Nyt videolla nähdään jälleen yksi nokkela taidonnäyte, jossa kissa avaa oven melko vaivattomasti. Kissan omistaja oli huomannut, että lemmikki ei pysy kovinkaan kauaa kylpyhuoneessa vaikka hän sulkee oven perässään ja jättää kissan sinne. Eräänä päivänä omistaja päätti kuvata lemmikkiään.

Kissan omistaja halusi nähdä miten kissa pääsee avaamaan oven. Videolta käy ilmi, että kissa yksinkertaisesti loikkaa korkealla olevaan kahvaan kiinni ja roikkuu siinä niin kauan, että ovi naksahtaa auki. Sen jälkeen kissa avaa oven tassullaan ja livahtaa ulos vapauteen.