Lottie Moss poseerasi rohkeissa alusvaatekuvissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallin uraa tekevä Lottie Moss, oikealta nimeltään Charlotte Moss, on lähtenyt seuraamaan hänen isosiskonsa Kate Mossin jalanjälkiä. Toisin kuin isosiskonsa, Lottie Moss on kuitenkin viime aikoina keskittynyt enemmän oman vartalonsa kuin huippumuodin esittelemiseen.

Lottie Moss julkaisee lähes päivittäin näyttäviä kuvia suurelle yleisölle sosiaalisessa mediassa eikä pelkää esitellä paljasta pintaa. Nyt 23-vuotias kaunotar julkaisi näyttävän yhteiskuvan ystävänsä kanssa. Kuvassa tähden vieressä poseeraa Lottie Mossin ystävä Sahara Ray, joka on nähty naisen alusvaatekuvissa aiemminkin.

Tällä kerralla kaverukset olivat pukeneet ylleen seksikkäät pitsialusvaatteet. Lanteita koristi lyhyt pitsihame, jonka alta tangat näkyivät läpi. Yläosan virkaa ajoi pitsinen toppi, joka paljasti naisten rinnat kokonaan läpi.