Hämmentävä onnnettomuus videolle – lentokone törmäsi autoon moottoritiellä

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Kaliforniassa todistettiin taannoin hieman epätavallista kolaria. Siinä toisiinsa törmäsivät pienlentokone ja henkilöauto. Hurja tilanne ikuistui viraalina sittemmin levinneeksi videoksi.

TIlanne sai alkunsa, kun pienlentokoneessa ilmeni vika pian sen nousun jälkeen Livermoressa. Koneen lentäjä joutui tekemään pakkolaskun, ja valitsi laskeutumispaikaksi läheisen moottoritien. Valitettavasti lentäjä ei onnistunut väistämään tiellä liikkunutta autoa.

Pienlentokone ja henkilöauto päätyivät kolaroimaan keskellä moottoritietä. Onnettomuuden osapuolet selvisivät yllättävästä tilanteesta säikähdyksellä, sillä kukaan ei loukkaantunut sen aikana. ABC 7 -uutissivuston mukaan onnettomuuden syitä tutkitaan parhaillaan.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.