Emma Watsonin huhutaan lopettavan näyttelemisen – agentti kiistää väitteet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Emma Watson nousi aikoinaan kuuluisuuteen Harry Potter -elokuvien lapsitähtenä. Menestys ei jäänyt suosittuun elokuvasarjaan, sillä hän on sen jälkeen luonut näyttävää uraa Hollywoodissa. Nyt 30-vuotiaan näyttelijän on kuitenkin huhuttu lopettaneen uransa keskittyäkseen muihin asioihin.

Huhut lähtivät liikkeelle brittiläisen Daily Mail -lehden artikkelista, jonka mukaan Watson olisi vetäytymässä näyttelijänurasta keskittyäkseen perhe-elämään poikaystävä Leo Robintonin kanssa. Artikkelissa Watsonin agentin kerrottiin vahvistaneen väitteet.

Emma Watsonin agentti, Jason Weinberg on kuitenkin sittemmin kiistänyt väitteet Entertainment Weekly -lehdelle. Hänen mukaansa tähti on vain poistunut sosiaalisesta mediasta, eikä hänen uransa ole ohi. Hollywood-uransa lisäksi muun muassa YK:n hyväntahdon lähettiläänä ja ihmisoikeusaktivistina tunnettu Watson on nähty viime vuosina valkokankaalla elokuvissa, kuten Kaunotar ja Hirviö, The Circle ja Pikku naisia.