Game of Thrones -tähdet Rose Leslie ja Kit Harington odottavat esikoistaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijäpariskunta Kit Harington ja Rose Leslie tunnetaan molemmat Game of Thrones -sarjasta. Jon Snow’ta näytellyt Harington ja Ygritten roolissa nähty Rose Leslie tapasivat toisensa sarjan kuvauksissa.

Rose Leslien ja Kit Haringtonin ovat saamassa perheenlisäystä. Leslie paljasti raskautensa taannoin esittelemällä raskausvatsaansa Make-lehden valokuvassa. Toimittaja Urslula Lake kertoi kuvien olevan otettu hetkenä, jolloin tähti on valmistautumassa äidiksi tulemiseen ensi kertaa.

Kit Harington ja Rose Leslie menivät naimisiin vuonna 2018 seurusteltuaan usean vuoden ajan. Pariskunta on tyypillisesti tarkka yksityisyydestään. Heitä kuvataan harvoin julkisuudessa eikä kummallakaan ole julkisia, henkilökohtaisia tilejä sosiaalisessa mediassa.