Kanye West yrittää myydä Kim Kardashianille ostettuja koruja – ei halua muistoja exästään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Yksi viime kuukausien puhutuimmista viihdeuutisista on ollut Kanye Westin ja Kim Kardashianin ero. Erosta on huhuttu mediassa jo pitkään, mutta nyt se on edennyt viralliseen vaiheeseen. Kim Kardashianin on kerrottu hakeneen avioeroa Kanye Westistä Los Angelesin korkeimmasta oikeudesta.

Vain päiviä ennen erohakemuksen jättämistä päätös on kuitenkin ollut jo kummallekin osapuolelle selvä. Kanye West oli Daily Mail -sivuston mukaan yrittänyt myydä Kim Kardashianille lahjaksi ostamiaan kalliita koruja samalla viikolla kun erohakemus jätettiin. Mies oli käynyt kysymässä eri liikkeissä arvioita ja ostotarjouksia koruille, koska hän ei halunnut pitää ex-vaimostaan mitään muistoja.

Ero on ollut kummallekin osapuolelle vaikea. Lähipiiri on kommentoinut etenkin Kanye Westin mielenterveyden järkkyneen käynnissä olevan eron vuoksi. Räppäri olisi vielä halunnut saada avioliiton toimimaan, mutta Kim Kardashianin mielestä oli jo liian myöhäistä.