Hurja hetki videolle – valtava oksa putosi yhtyeen päälle kesken keikan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Viime aikoina harvinaista herkkua olleet yhtyeiden ja artistien live-esiintymiset eivät aina suju suunnitelmien mukaan. Joskus niidne aikana nähdään jopa hengenvaarallisia tilanteita, kuten taannoin Yhdysvaltojen Kaliforniassa.

Kalifornian Mar Vistassa järjestettiin taannoin ulkoilmakonsertti, jossa koronarajoituksista oltiin pyritty pitämänä huolta. Valitettavasti vaara iski tapahtumassa toisenlaisella tavalla. Esiintymisalueen lähellä olleen eukalyptuspuun oksa katkesi ja putosi suoraan soittamassa olleen yhtyeen päälle.

Vaarallinen tilanne ikuistui viraalina sittemmin levinneeksi videoksi. Paikalla olijat selvisivät onnettomuudesta kuitenkin ehjin nahoin. CBS-uutissivuston mukaan jopa esiintymässä olleen yhtyeen soittimet ja lavalla olleet laitteistot säilyivät ehjinä.