Mies juoksi maratonin vetäen perässään 1,5 tonnin autoa

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialainen kehonrakentaja on toteuttanut hurjan suorituksen hyväntekeväisyyden nimissä. Hän juoksi maratonin vetäen perässään kokonaista lava-autoa.

23-vuotias Corey Phillpott juoksi maratonin, eli 42 kilometrin matkan vetäen samalla perässään 1,5 tonnin painoista Ford Ranger -autoa. Hän suoriutui koitoksesta 16 tunnissa ja 12 minuutissa. Samalla hän tuli rikkoneeksi urheilija Justin Truen aikaisemman 17 tunnin ennätyksen.

Ennätys ei ole Guinnessin ennätystenkirjan virallistama. Phillpottin mukaan Guinness olisi kehottanut häntä vetämään perässään puolet pienempää kaupunkiautoa. Voimistelija keräsi tempauksellaan rahaa ChildSafe -australia hyväntekeväisyysjärjestölle, uutisoi Blue Mountains Gazette.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.