Erika Girardin exällä Alzheimerin tauti – syytettynä useassa oikeusjutussa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjasta monille tutuksi tullut Erika Girardi ilmoitti hetki sitten monien yllätykseksi, että hän on päättänyt erota miehestään Tomista 21 avioliittovuoden jälkeen. Avioeroilmoituksen jälkeen pariskunta on ollut syytettynä kavaltamisesta.

Illinoisin liittovaltion tuomioistuin on syyttänyt Erika Girardia ja Tom Girardia kavaltamisesta. Pariskunta oli käyttänyt tuomioistuimen mukaan oman ylellisen elämäntyylinsä kustantamiseen rahoja, jotka kuuluivat Lion Air Flight 610 -lentoturman uhrien perheille. Tämän lisäksi Tom Girard on syytettynä kanteessa, jonka mukaan hän ei ole maksanut yhtiökumppaneilleen heille kuuluvia palkkioita 315.000 dollarin edestä.

Nyt 81-vuotiaan Tom Girardin pikkuveli on nimetty Girardin edunvalvojaksi, koska oikeus on katsonut, että mies ei ole enää kykenevä tekemään päätöksiä itse. Tom Girardilla todettiin People-sivuston mukaan dementia ja puhjennut Alzheimerin tauti, joihin nojaten miehen asianajaja pyrkii parantamaan Girardin asemaa häntä vastaan nostetuissa oikeusjutuissa.