Nicolas Cage viidennen kerran naimisiin – viides kerta toden sanoo?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen pitkän linjan näyttelijä Nicolas Cage on mennyt viidettä kertaa naimisiin Las Vegasissa. Hän astui avioliittoon japanilaissyntyisen Riko Shibatan kanssa. Hääseremonia oli sekoitus eri uskontoja ja perinteitä.

Japanilainen 26-vuotias Riko otti 57-vuotiaan Nicolasin sukunimen. Morsian oli pukeutunut kulttuurinsa mukaisesti kimonoon ja Cagella oli kokomusta Tom Fordin puku. TMZ:n mukaan yksi Nicolas Cagen ex-vaimoista, Alice Kim, osallistui juhlaan.

Pariskunta on seurustellut reilun vuoden. Cagen edellinen avioliitto kesti neljä päivää ja se solmittiin humalatilassa Erika Koiken kanssa lyhyen seurustelun päätteeksi. Mies on esiintynyt uransa aikana yli 70 elokuvassa ja voittanut Oscar-palkinnon.