Kanye Westin turvamies suunnittelee paljastusdokumenttia – valtava riski Kardashianeille?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Räppäri Kanye Westin turvamiehensä työskennellyt Steve Stanulis on tehnyt rajuja paljastuksia artistista. Hän työskenteli Kanye Westin kanssa vuona 2016, jolloin artisti sai vakavan hermoromahduksen ja vaipui psykoosiin.

Kaksi tuotantoyhtiötä on lähestynyt Stanulista suurella mielenkiinnolla. Nyt tehdään paljastusdokumentteja. Kanye Westin nimi on kaikkien huulilla Kim Kardashianista eroamisen vuoksi, joten aihe myy. Entinen turvamies Steve Stanulis aikoo tehdä dokumentin, jossa ei säästellä mitään, Page Six uutisoi.

Hän on aiemmin kertonut Kanye Westin olleen historian hankalin asiakas. Miehellä oli turvallisuusalan asiantuntijan mukaan naurettavia sääntöjä ja tapoja. Kanye West on määrännyt entiselle turvamiehelle kymmenien miljoonien dollarien suuruisen uhkasakon vaitiolosopimuksen rikkomisesta. He eivät koskaan ole allekirjoittaneet vaitiolosopimusta.