George Clooney paljasti härskin pilansa – ulosti kämppiksensä kissanhiekkalaatikkoon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

George Clooney on arvostettu Hollywood-tähti, joka on muun muassa valittu kahdesti People-lehden seksikkäimmäksi mieheksi. Hänet tunnetaan myös mieltymyksestään käytännön piloihin. Yhden kohteeksi joutui hänen entinen kämppäkaverinsa, näyttelijä Richard Kind.

George Clooney kertoi Smartless-podcastissa Richard Kindillä olleen lemmikkinä pienikokoinen kissa, jonka hiekkalaatikkoa hän alkoi siivoamaan aikansa kuluksi. Clooney päätti olla kertomatta hyvästä teoistaan Kindille, joka luuli kissan vain lopettaneen ulostamisen. Ummetuslääkettä saanut kissa alkoi ulostaa 15 kertaa päivässä ja Clooney jatkoi hiekkalaatikon aktiivista siivoamista, paljastamatta asiaa ystävälleen.

Eräänä päivänä George Clooney sai idean ulostaa kissan hiekkalaatikkoon. Richard Kind oli hämmästellyt kuinka pienikokoinen kissa oli onnistunut tekemään laatikkoon niin ison läjän. Lopulta Clooney ei pystynyt enää pidättelemään nauruaan, ja totuus selvisi hänen kämppäkaverilleen.

– Kind tajusi minun siivonneen kissanp*skaa viikkotolkulla ja raivostui toden teolla. Lopulta hän sanoi: ”Ymmärrän huumoria, mutta kakkaaminen ei saa minua nauramaan!”, Clooney paljasti.