Charly Jordan järjesti pakaraparaatin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen somekaunotar Charly Jordan on tehnyt viime aikoina todella kovaa nousua sosiaalisen median suosiossa, sillä hänellä on nykyisin jo 3,3 miljoonaa seuraajaa. Eikä ihme, sillä hänen rohkeat kuvansa ovat saaneet jättisuosion hänen alati kasvavan fanijoukkonsa keskuudessa. Niin tälläkin kertaa.

Jordan keikistelee nyt bestiksensä kanssa terassilla niukoissa asuissa, joiden ansiosta kuvasarjasta tuli todellinen pakaraparaati, jolle ei ollut tulla loppua. Päivityksensä yhteydessä Charly hehkuttaa miten hyvin hän ja bestiksensä tulevat toimeen.

Los Angelesissa asuva Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana.