90 päivää morsian Natalie pakkasi tavaransa – joutuu matkustamaan koronaviruksen keskellä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Ukrainalaisen Natalie Mordovtsevan ja Mike Youngquistin rakkaustarinaa on seurattu 90 Päivää morsiamena -suosikkisarjassa jo pitkään. Fanit ovat nähneet parin ensitapaamisesta lähtien, että he eivät ole toisilleen sopivia.

Kerroimme, että pariskunta perui häät muutama päivä ennen Natalien viisumin umpeutumista. Nyt Natalie on joutunut matkustamaan pika-aikataululla kotimaahansa Ukrainaan, vaikka maailmalla jyllää koronaviruspandemia. Mike on hankkinut hänelle lentoliput Ranskaan, josta nainen joutuu selvittämään tiensä Ukrainaan esimerkiksi junalla tai linja-autolla.

Sydämensä särkenyt Natalie matkustaa kotiin samana päivänä kuin naisen oli tarkoitus mennä naimisiin amerikkalaisen miehensä kanssa. Hän ei aio pitää Mikeen tai hänen läheisiinsä mitään yhteyttä.

– Etsi amerikkalainen nainen ja ole onnellinen, okei?, sanoo Natalie Mikelle ennen lähtöään.