Emily Ratajkowski pääsi ravintolaan ensikertaa vauvan synnyttyä: ”Äidin ilta ulkona”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Emily Ratajkowski synnytti ensimmäisen lapsensa hänen miehensä Sebastian Bear-McClardin kanssa 8. maaliskuuta. Supermalli julkaisi Instagram-kanavallaan taannoin suloisen imetyskuvan, jonka yhteydessä Ratajkowski ilmoitti Sylvester Apollo Bearin syntyneen.

Nyt 29-vuotias Emily Ratajkowski on julkaissut Instagram-kanavallaan kuvan, jossa hän on ravintolassa syömässä illallista. Ratajkowski on ilmeisesti ensimmäistä kertaa kolmeen viikkoon saanut hieman omaa aikaa pienestä vauvastaan erossa. ”Äidin ilta ulkona”, Ratajkowski kirjoitti kuvatekstiinsä.

Pariskunta ei paljastanut lapsen syntyessä, että onko kyseessä tyttö vai poika. Tuoreet vanhemmat perustelivat päätöstä sillä, että he halusivat kasvattaa lapsensa sukupuolineutraalissa ympäristössä, jossa lapsi saa itse kertoa oman sukupuolensa kun sen aika on. Myöhemmin Emily Ratajkowski kuitenkin kertoi, että he ovat saaneet pojan.

https://www.instagram.com/p/CNRBktJsj3D/