Maustetytöt-yhtyeellä koronavirus – striimikeikka siirtyi oireiden vuoksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Siskoksista koostuva kahden naisen yhtye Maustetytöt joutui maaliskuussa siirtämään striimikeikkansa koronaviruksen vuoksi. Myöhemmin yhtyeen manageri on Rumba-lehden mukaan vahvistanut, että nimenomaan Maustetytöt sairastuivat koronaan.

Maustetytöt-yhtyeessä soittavat kitaristi Anna Karjalainen ja kosketinsoittaja Kaisa Karjalainen. Naiset olivat keväällä sairastuneet koronavirukseen, mutta taudin oireet näyttävät heidän kohdallaan olleen lievät, koska striimikeikka päästiin järjestämään pääsiäisviikonloppuna 2. huhtikuuta.

Maustetytöt on suomenkielinen kahden siskoksen popyhtye, joka raivasi tien monien suomalaisten sydämiin jo ensimmäisellä Tein kai lottorivini väärin -nimisellä singlellään. Kappaleen jälkeen Maustetytöt on julkaissut kaksi albumia, Kaikki tiet vievät Peltolaan -debyyttialbumin ja viime vuonna ilmestyneen Eivät enkelitkään ilman siipiä lennä -nimisen albumin.