Sini Sabotage näyttävällä videolla – kiemurtelee kuin kissapeto

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Räppäri Sini Sabotage tuli aikoinaan suurelle yleisölle tunnetuksi hänen vuonna 2013 julkaistusta Levikset repee -singlestä, jolla on Spotifyssa jo lähes 10 miljoonaa kuuntelua. 35-vuotias tähti julkaisi viime vuonna myös toisen albuminsa, joka kantaa nimeä Blueberry Makkonen.

Sini Sabotage on käyttänyt viime vuosien aikana paljon eläimiä ja eläinkuoseja visuaalisessa ilmeessään. Etenkin käärmeet ja kissapedot ovat näkyneet naistähden promokuvissa ja musiikkivideoilla. Nyt nainen julkaisi Instagram-kanavallaan näyttäviä kuvia, joissa hän poseeraa tiukka kissapuku yllään.

Sini Sabotage julkaisi kaksi kuvaa ja videon, joissa nähdään miten nainen kiemurtelee kotinsa ikkunalaudalla näyttävä tiikerikuvioinen kissapuku yllään. Kerrostaloasunnon ulkopuolelta kuvatulta videolta nähdään Sini Sabotage kiemurtelemassa ikkunan takana nelinkontin kuin kissa. ”Been caged for a while now”, nainen kirjoittaa kuvatekstissään ja näyttää viittaavan siihen miten paljon hän on joutunut viettämään aikaansa kotona koronaviruksen vuoksi.