Erika Jaynen biksukuvat vetävät hiljaiseksi – upea kaunotar uima-altaassa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarjasta monille tutuksi tullut Erika Girardi, artistinimeltään Erika Jayne, on opittu tuntemaan räväkkänä naisena, joka ei pelkää esitellä paljasta pintaa. 49-vuotias tähti nähdään usein seksikkäissä kuvissa myös naisen omalla Instagram-kanavalla.

Nyt Erika Jayne julkaisi liudan rohkeita kuvia, joissa nainen esittelee upeaa vartaloaan niin bikineissä, alusvaatteissa kuin sukkanauhoissakin. Tähti poseeraa näyttävästi uima-altaalla ja aurinkotuolissa, jossa makoillen nainen venyttelee samalla jalkojaan ja ojentaa pitkää säärtään kohti taivasta.

Beverly Hillsin täydelliset naiset -realitysarja on palaamassa ruutuun jälleen uuden tuotantokauden merkeissä. Tulevien jaksojen tapahtumia raottavasta teaserista on voitu nähdä, että Erika Jaynen kohdalla tullaan käsittelemään ainakin paljon naisen meneillään olevaa avioeroa Tom Girardista ja oikeusjuttua, jossa sekä hän että ex-mies ovat syytettynä kavalluksesta.