Siitepölykausi ja kesähelteet ovat lähellä – nämä ripsivärit kestävät itkun ja hien

Lifestyle · Terhi Piiroinen

On olemassa ”vedenkestäviä” ripsivärejä ja aidosti veden kestäviä ripsivärejä. Jos ei halua värjätä ripsiä tai kulkea naturellina, kannattaa meikkipussiin hankkia laadukas maskara ennen siitepölykauden pahinta aikaa tai hikisiä kesähelteitä.

Purewow on testannut ja listannut parhaat vedenkestävät ripsivärit. Kaiksta parhain on ikonisen Too Facedin vedenkestävä versio Better Than Sexistä. Ripsivärillä on 13.000 myönteistä palautetta ja se tekee ripsistä näyttävät yhdellä harjanvedolla. Covergirlsin Lash Blast Volume Waterproof -ripsiväri on puolestaan paras markettiripsari.

Viiden parhaan joukkoon pääsevät myös Maybellinen, L’Oréalin ja NYX:n maskarat. Toisaalta kesällä voi unohtaa raskaat meikit ja keskittyä luonnollisempaan ulkonäköön käyttämällä kunnollisella suojakertoimella varustettua bb-voidetta ja tyytyä harjaamaan kulmat ja ripset kauniiksi ilman pakkelia.