Viisi epäiltyä pidätettiin Lady Gagan koirien sieppaustapaukseen liittyen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lady Gagan koiranulkoiluttajana työskennellyttä Ryan Fischeriä ammuttiin ja poptähden kaksi ranskanbulldoggia siepattiin 24. helmikuuta Los Angelesissa tapahtuneessa välikohtauksessa. Fischer on sittemmin päässyt sairaalasta, mutta toipuu edelleen vammoistaan. Nyt poliisi on pidättänyt viisi ihmistä, joiden uskotaan liittyvän tapaukseen.

18-vuotias James Jackson, 19-vuotias Jaylin White ja 27-vuotias Lafayette Whaley pidätettiin murhan yrityksestä syytettyinä. 40-vuotias Harold White ja 50-vuotias Jennifer McBride pidätettiin avunannosta epäiltyinä. McBridge oli toimittanut koirat poliisilaitokselle kaksi päivää tapahtuneen jälkeen, mutta hänen ei alkuun epäilty liittyvän tapaukseen.

Poliisin mukaan pidätettyjen ei uskota valikoineen kohteitaan koirien kuuluisan omistajan perusteella. Sen sijaan motiivina oli todennäköisesti ranskanbulldoggien suuri kysyntä ja korkea hinta. ABC 7 -uutissivuston mukaan pidätetyt ovat kiistäneet syyllisyytensä rikoksiin.