Lemmikkirotta todella kiintynyt omistajaansa – ei suostu päästämään edes suihkuun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koirat ja kissat eivät ole suinkaan ainoita lemmikkieläimiä, jotka saattavat kiintyä erittäin vahvasti omistajiinsa. Joskus jyrsijätkin voivat osoittaa jopa suoranaista eroahdistusta joutuessaan eroon ihmisistä.

Alun perin Redditissä jaetulla videolla nähdään omistajaansa mitä ilmeisimmin erittäin syvästi kiintynyt lemmikkirotta. Se ei suostu antamaan hänen käydä rauhassa edes suihkussa.

Videolla omistaja yrittää hellävaraisesti nostaa rotan pois suihkukopista. Jyrsijä ei kuitenkaan suostu jättämään häntä rauhaan, vaan kipittää nopeaa tahtia takaisin omistajan jalkoihin. Sama toistuu useita kertoja, ja lopulta rotan omistaja vaikuttaa antavan lemmikkinsä liittyä seuraansa suihkukoppiin.