Temptation Islandin Mari ja Väpä halusivat miljonääreiksi – peli loppui lyhyeen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittuun Haluatko miljonääriksi? -visailuohjelmaan osallistui taannoin joukko Temptation Island Suomi -ohjelmasta tuttuja kilpailijoita. Ensin varsinaiseen kilpailuun selvisivät Josku ja Karim, joiden peli loppui nopeasti. Seuraavina miljoonaa euroa tavoittelemaan pääsivät Mari Hänninen ja Eero ”Väpä” Johannesdahl.

Ensimmäinen kysymys koski suomalaisia vahverosieniä ja toinen nukahtelusairautta. Suppilovahvero ja narkolepsia olivat realitypariskunnalla hyvin hallussa. Kolmannessa kysymyksessä tiedusteltiin maailman suurimman soututapahtuman kuntaa, jossa tarvittiinkin jo yleisön apua. Sulkava löytyi lopulta yleisön avulla. Nuorten suosimaksi somekanavaksi löytyi vastaukseksi Jodel.

Leevi and The Leavingsin Unelmia ja toimistohommia -kappaleen krapula ja vapina olivat Marille ja Väbälle tuttuja, joten he turvaisivat siten 1 000 euron voiton. Teemu Selänteelle Stanley Cup -seura tuotti jo hieman pohdintaa, mutta Anaheim Ducks löytyi lopulta vastaukseksi 50/50-oljenkorren avulla. Välimeren ja Atlantin yhdistävän salmen kohdalla Väpä kertoi vastauksen olevan Beringinsalmi, koska hän oli kuullut sen jossain. Vastaus oli väärin.

Vierailulla ehdittiin vaihtaa myös muutama sana Temptation Islandin kokemuksista, kun Mari kertoi olonsa olevan parhaillaan kuin viimeisellä iltanuotiolla. Samalla kohupari vahvisti, että peitto heilui viettelysten saarella.

– Kyllä se kettu meni koloon. Sinulla vähän enemmän kuin yhden kerran, Mari totesi Väbälle.

– Kuka niitä laskee, Väpä vastasi nopeasti.