Bugatti esitteli 250 000 euron biljardipöytää – pysyy vaakatasossa keinuvassa laivassakin

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Bugatti tunnetaan parhaiten luksusautojen valmistajana, mutta yhtiön tuore luomus on jotain aivan muuta. Bugatti on lanseerannut luksus-bilardipöydän esimerkiksi luksusjahteja silmälläpitäen.

Bugattin hiilikuidusta, alumiinista ja titaanista valmistettu biljardipöytä on vakautettu gyroskoopeilla, joiden ansiosta se pysyy lähes aina tasapainossa. Tällä tavoin biljardin pelaaminen onnistuu siis voimakkaiden aaltojenkin keskellä. Pöytä on varustettu myös muun muassa pisteiden laskun mahdollistavalla 13 tuuman kosketusnäytöllä.

Biljardipöytä on suunniteltu ja valmistettu yhteistyössä espanjalaisen IXO-yhtiön kanssa. Hintaa sillä on jopa 300 000 dollaria, eli noin 250 000 euroa. Pöytä on luksustuote myös harvinaisuutensa vuoksi, sillä niitä tullaan valmistamaan yhteensä vain 30 kappaletta.