Pasha Pozdnyakova pääsee Playboy-lehteen: ”Unelmani muuttui todeksi”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaismalli Pasha Pozdniakova on tullut tunnetuksi niin Suomessa kuin maailmallakin erityisesti sosiaalisessa mediassa julkaistuista näyttävistä kuvistaan. Nyt hän on tekemässä suomalaismallien historiaa. Pozdniakova tulee nimittäin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon mallina poseeraamaan Playboy-lehdessä.

Pelkästään Instagramissa yli 1,1 miljoonan käyttäjän seuraama Pasha Pozdniakova tullaan näkemään Afrikan Playboy-lehden 22. toukokuuta ilmestyvässä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähdään myös lehden kansikuvassa. Pozdniakova tarjosi siitä esimakua Instagram-tilillään.

– Elinikäinen unelmani muuttui todeksi! Kiitoksia Playboy Africalle siitä, että valitsitte minut toukokuun numeron kanteen. Tyypit, mikä vain on mahdollista mikäli uskotte itseenne, Pasha Pozdniakova hehkutti kuvatekstissä.