Unelmaduuni 100 000 dollarin vuosipalkalla – tehtävänä pitää huolta yksityissaaresta Bahamalla

Matkailu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdellä onnekkaalla pariskunnalle on nyt ainutlaatuinen mahdollisuus yhdistää työ ja lomailu. Nettovarallisuudeltaan erittäin varakkaaksi kuvailtu perhe etsii nimittäin matkustelevaa pariskuntaa huolehtimaan yksityissaarestaan Bahamalla. Vaatimuksina on lupa tehdä töitä Yhdysvalloissa ja se, että ainakin toisella osapuolella on ajokortti.

Tehtävään valitulle pariskunnalle tarjotaan siivoojan, kodinhoitajan ja talonmiehen tehtäviä sisältävästä työstä noin 100 000 euron vuosipalkkaa. Koska perheellä on kodit Bahaman lisäksi Napolissa ja Floridassa, kuuluu sopimukseen töiden tekeminen myös niissä. Pariskunta kuitenkin lennätetään koteihin perheen yksityiskoneella.

Hulppean palkan lisäksi työhön kuuluu muita etuja, kuten majoitus, terveydenhuolto ja hammashuolto. Koska töitä on ainoastaan arkena, voi viikonloput käyttää esimerkiksi Bahaman lämmöstä nauttimiseen. Työpaikkailmoituksen julkaisseen Polo & Tweedin perustaja Lucy Challenger kuvailee Metro-lehdelle kyseessä olevan lähes ainutlaatuinen työmahdollisuus.