Bäkkäritähti Nick Carterin vastasyntynyt lapsi pääsi kotiin – ongelmat varjostivat synnytystä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Backstreet Boys -tähti Nick Carter ja hänen vaimonsa Lauren Kitt Carter paljastivat tammikuussa odottavansa kolmatta lastaan. Nyt pariskunta on saanut perheenlisäystä, joskin syntymä ei tapahtunut aivan ongelmitta.

Nick Carter twiittasi torstai-aamuna parin kolmannen lapsen syntyneen edellisenä päivänä. Tähden mukaan syntymässä ilmeni kuitenkin pieniä komplikaatioita. Myöhemmin tähti julkaisi Instagramissa kuvan, jossa hän kehotti faneja rukoilemaan lapsen ja äidin puolesta huolestuneen näköisenä.

Nyt Nick Carter on kuitenkin paljastanut sairaalasta jo kotiin päässeen vauvan voivan jo paljon paremmin, ja lupasi jakaa faneille vastasyntyneestä kuvan lähiaikoina. Nick ja Lauren Kitt Carterilla on ennestään kaksi lasta, 5-vuotias Odin Reign ja 18-kuukautinen Saoirse Reign. Pariskuntaa ovat vuosien varrella varjostaneet lukuisat keskenmenot.