Rosa Meriläinen häädettiin julkkisten Big Brotherista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Big Brother -julkkiskausi on parhaillaan käynnissä, ja siksi kuluva kausi on merkittävästi tavallista lyhyempi. Julkkiskausi kestää vain 19 päivää, joten talosta häädetään parhaillaan asukkaita totuttua useammin.

Tuorein pudotus tehtiin tänään, kun yleisö äänesti häätöäänestykseen valituista yhden ulos talosta. Häätöäänestykseen valittiin Rosa Meriläinen, Sanna Ukkola ja Janne Porkka. Tilanne oli ennen valintaa pitkään sellainen, että suurimmassa häätövaarassa oli Meriläinen, joka oli saanut vähiten kannattavia ääniä.

Lopulta BB-talosta kotimatkalle passitettiin tänään kolmantena asukkaana Rosa Meriläinen. Aiemmin talosta oli häädetty Miss Helsinki Kelly Kalonji ja mäkihyppääjä Toni Nieminen.

Häätööäänestykseen alunperin valittu Sedu Koskinen voitti päivätehtävän ja sai sen palkinnoksi valita häätöäänestyksessä tilalleen toisen kilpailijan. Sedun valinta kohdistui Salatut elämät -sarjasta tutuksi tulleeseen Markkuun. Katsojat äänestivät hänet kuitenkin turvaan varsinaisesta pudotuksesta, joten pudotus käytiin lopulta kolmen asukkaan kesken.