Kuntoilua inhonnut popkaunotar paljasti pakaransa – ei jättänyt arvailun varaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tyrmäävän upea Jessie James Decker on laulaja ja perheenäiti kolmelle lapselle, jotka hän on saanut aviomiehensä Eric Deckerin kanssa. Nuorimman lapsen syntymän jälkeen nainen on keskittynyt jälleen hyvinvointiin ja laihduttanut kuntoilun ja terveellisen ruokavalion avulla viime vuoden aikana 11 kiloa. Ennen sitä hän kertoi inhonneensa kuntoilua.

32-vuotias perheenäiti Jessie James Decker on sittemmin muuttanut asenteensa ja alkanut pitää entistä paremmin huolta vartalostaan. Nyt Decker julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan, jossa hän esittelee ylpeänä saavutuksiaan. Pääosaan päivityksissä nousevat hänen pakaransa, joita julkkiskaunotar esittelee auliisti kameralle ja someseuraajilleen.

Tuoreissa kuvissa hän esittelee myös Kittenish-vaaremerkkinsä tuotteita ja nautiskelee tequilaa näyttävästi bikineissä. Tuleva kesä näyttää saaneen myös tämän somekaunottaren liikkeelle ja aktiiviseksi sosiaalisessa mediassa.