Sara Chafak pulahti paljuun – kurvikas somekuva ihastuttaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuoden 2012 Miss Suomena kuuluisuuteen singahtanut kaunotar Sara Chafak on alkanut niittämään myös kansainvälistä suosiota näyttävän Instagram-kanavansa avulla. Tähdellä on jo yli 138.000 seuraajaa, jotka pääsevät näkemään lähes päivittäin uusia upeita kuvia naisesta.

Tällä kertaa Sara Chafak poseeraa paratiisisaarten ja luksuskohteiden sijaan Suomessa, jossa hän on suunnannut paljuun keväisissä tunnelmissa. Asuvalintana olivat tällä kertaa niukat mustat bikinit.

Tähden asu korostaa kauniisti naisen upeassa kunnossa olevaa vartaloa. Tyylin kruunaa vielä näyttävät aurinkolasit ja musta käsilaukku. Sara Chafak ei ole merkinnyt videoon paikkaa, jossa kyseinen hetki on kuvattu. Viime aikoina nainen on julkaissut lomakuvia, joissa hän on ollut muun muassa Libanonissa, Turkissa sekä Kaliforniassa.