Näin somekuvat valehtelevat – Victoria’s Secretin mallikaunotar kiteytti eron

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollantilainen Romee Strijd tunnetaan Victoria’s Secret -enkelinä, ja kaunotar onkin toiminut alusvaatemerkin mallina jo vuodesta 2015 lähtien. Taannoin somehitiksi nousi video, jossa hän ja miehensä kertoivat mallikaunottaren raskaudesta sukulaisilleen.

Nyt Romee poseeraa Instagramissa kuvasarjassa, joista toinen on perinteinen someposeeraus ja toinen on rehellinen arkikuva tosielämästä. Kuvapari osoittaa hyvin miten somekuvat voivat valehdella.

Edellä mainitulla videolla nähtiin miten Romee ja Laurens joutuivat sushiaterian äärellä kertomaan miehen vanhemmille raskaudesta vain tunti sen jälkeen kun he olivat vasta itse tehneet testin. Myöhemmin pariskunta vieraili vielä isovanhempiensa luona kertomassa, että heistä on tulossa isoisovanhempia.