Britney Spears löysi vanhan kissapuvun – esitteli tulikuuman asunsa videolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears on ollut viime aikoina melkoisen mediamyllytyksen pyörteessä. The New York Times julkaisi taannoin naisesta hyvin suosituksi nousseen dokumentin, Framing Britney Spears, joka on antanut palstatilaa naisen fanien aloittamalle Free Britney -liikkeelle. Liikkeen tarkoituksena on saada Britney Spears vapaaksi edunvalvojastaan, joka on tällä hetkellä hänen isänsä.

Britney Spears on itse kuitenkin päättänyt yrittää elää elämäänsä mediasta ja muista ihmisistä välittämättä. Nainen keskittyy Instagram-kanavallaan esittelemään omaa elämäänsä pelkästään positiivisesta näkökulmasta. Nyt tähti löysi vanhan kissapukunsa, jonka innoittamana tähti kuvasi itsestään hauskan videon.

Britney Spears kuvasi itsestään videon, jossa hän vaihtelee asujaan parvekkeella. Muut asut ovat lähinnä mekkoja, mutta yllättäen tähti esittäytyy pukeutuneena läpikuultavaan leopardikuvioiseen kissapukuun. Asuun kuuluu naisen mukaan vielä naamio, mutta sitä tähti ei tähän hätään onnistunut löytämään.