Paul Walkerin Fast and Furious -elokuvassa ajama Toyota huutokaupataan

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Fast and The Furious, eli Hurjapäät -elokuvassa nähtiin oranssi vuosimallin 1994 Toyota Supra, joka on sittemmin noussut ikonisten elokuva-autojen joukkoon. Nyt edesmenneen näyttelijä Paul Walkerin elokuvassa ajama auto huutokaupataan.

Auton laittoi elokuvaa varten uuteen uskoon Kalifornian The Shark Shop -autotuunaamossa työskentelevä Eddie Paul. Ajoneuvo on varustettu kuusisylinterisellä ja nelinopeuksisella automaattivaihteistolla. Toyota Supra huutokaupataan Barrett-Jacksonin toimesta Las Vegasissa 17.-19. kesäkuuta.

Ensimmäisen The Fast and The Furious -elokuvan lisäksi samainen oranssi Toyota nähtiin myös sen jatko-osassa 2 Fast 2 Furious. Elokuvien tähti Paul Walker sai surmansa auto-onnettomuudessa vuonna 2013. Suositun elokuvasarjan tuorein osa, Fast & Furious 9, saa ensi-iltansa 30. kesäkuuta 2021.

 

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.