70’s Show -tähdelle raiskaussyytöksistä – nainen puolustautui vetämällä kiharoista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Takavuosina huippusuosituksi nousseen 70’s Show -televisio-ohjelman tähti Danny Masterson on saanut syytteet kolmesta raiskauksesta. Seksuaalirikokset ovat tapahtuneet vuosien 2001-2003 välisenä aikana.

Syytteet etenevät nyt oikeuteen. Mikäli hänet tuomitaan, voi hän joutua jopa 45 vuodeksi vankeuteen, eli mahdollisesti koko loppuelämänsä ajaksi. Associated Press kertoi aiemmin, että yksi uhreista oli seurustellut Mastersonin kanssa viisi vuotta.

Mies oli yllättäen raiskannur hänet nukkuessaan. Hän sai miehen lopettamaan vetämällä häntä kiharaisista hiuksista. Masterson ei pidä siitä, että hänen hiuksiinsa kosketaan.

Miehen vaimo Bijou Phillipsin on kerrottu olevan shokissa syytteistä. Pari on ollut naimisissa yhdeksän vuotta. Danny Masterson on harras skientologi. Hänen kirkkonsa yritti pitää syytteet ja tulevan oikeudenkäynnin salaisena. Kaikki uhrit ovat olleet ennen skientologeja.