Lappeenranta värväsi lapset suunnittelemaan valtavaa Hiekkalinnaa

Matkailu · Terhi Piiroinen

Lappeenrannan Hiekkalinna on yksi kaupungin suosikkikohteista Suomen matkailukesässä. Perheet ovat vierailleet sataman alueella sijaitsevassa jättimäisessä hiekkalinnakohteessa jo vuodesta 2004. Tänä vuonna hiekkalinnoja ovat suunnitelleet aidot asiantuntijat.

Lapset ovat nyt päässeet suunnittelemaan ja rakentamaan Lappeerannan vetonaulaa, eli valtavaa hiekkalinnaa yhdessä veistäjien kanssa. Lappeenrannan steinerkoulun ja Taipalsaaren Kirkonkylän koulun oppilaat ovat suunnitelleet Hiekkalinnalle peliaiheisia hiekkaveistoksia.

– On ollut mukava seurata oppilaiden intoa ja odotan, että pääsemme muovaamaan hiekasta veistoksia. Projektiin on uponnut aikaa, mutta se on ollut sen arvoista, Taipalsaaren Kirkonkylän koulun 5A-luokan vastuuopettaja Jirka Korhonen kertoo.