Jäätävää! Leijonat pelaa kullasta MM-finaalissa

Urheilu Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen jääkiekon maajoukkue pelasi itsensä hetki sitten päättyneessä ottelussa upeasti MM-kisojen finaaliin voitettuaan Saksan tiukan pelin jälkeen. Ottelun alussa Suomi määräsi pelin tahdin, mutta sitten tilanne muuttui ja Suomi joutui tiukkaan paikkaan.

Suomi nousi ensimmäisen erän kahdella maalillaan jo niskan päälle, mutta siitä sisuuntunut Saksa sai nopeasti pelivireen päälle ja nousi yhden maalin päähän. Lopulta Suomi joutui puolustamaan toden teolla saksalaisia vastaan, ja jännitys ottelussa säilyi aivan viime sekunneille saakka.

Saksalla oli vielä pari minuuttia ennen ottelun päättymistä pari maalipaikkaa, mutta niistä ei Suomen onneksi syntynyt maaleja. MM-kisojen finaalissa Suomi pelaa maailmanmestaruudesta Kanadaa vastaan. Pronssista taistelevat huomenna Saksa ja Yhdysvallat.