Josephine Skriver ei jätä kylmäksi – pulahti uimaan näyttävästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosittu Sports Illustrated -lehti valitsee joka vuosi malleikseen upeita kaunottaria ympäri maailmaa. Taannoin tanskalainen Josephine Skriver nimettiin vuoden tulokkaaksi julkaisun toimesta. Tänä vuonna Skriver toimii yhtenä Sports Illustrated -malleista.

27-vuotias Josephine Skriver poseeraa vaaleanpunaisissa biksuissa matalassa vedessä ja lekottelee myös aurinkotuolissa. Aurinko ei tällä kertaa näyttäytynyt kuvausten aikana, mutta se tuskin mallikaunotarta häiritsi.

Tanskalainen huippumalli Josephine Skriver on tullut vuosien saatossa monille tutuksi etenkin Victoria’s Secret -alusvaateketjun mallina. Nyt Skriver on kuitenkin todella onnellinen ja otettu pestistään Sports Illustrated -mallien riveissä ja näyttää olevan nainen oikealla paikalla.