Kate Winslet muistelee Titanic-elokuvan tuomaa kuuluisuutta – moni kritisoi tähden painoa

Elokuvat Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Kate Winslet on näytellyt monissa jättimenestystä nauttineissa elokuvissa. Moni muistaa 45-vuotiaan naisen kuitenkin parhaiten hänen roolistaan Titanic-elokuvassa, joka nostikin naisen nopeasti suureen kansainväliseen suosioon.

Kate Winslet muistelee saaneensa 20-vuotiaana paljon negatiivista huomiota lehdistöltä hänen painonsa vuoksi. Winsletin itsetunto musertui kun naisen vartalosta puhuttiin halveksuvaan sävyyn lehdissä. ”Jos Kate Winslet olisi painanut vähemmän, Titanic ei olisi koskaan uponnut”, Winslet muistelee People-sivuston mukaan Joan Riversin vitsailleen.

Kate Winslet sai nuorena aikuisena paljon puheluita toimittajilta, jotka halusivat naisen antavan kommentteja omaan painoonsa liittyen. Kun naisesta tuli 25-vuotiaana äiti, kaikki kritiikki meni naisen toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. Winslet oli saanut aivan uudenlaisen itseluottamuksen ja positiivisemman kuvan omasta kehostaan.