Ashley Graham esitteli äitiyden luomaa hiusrajaansa – uudet haituvat muuttivat tyylin kokonaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Huippumalli Ashley Graham sai vuosi sitten esikoisensa. Pienen Isaac-pojan äitinä Ashley Graham kokee oppineensa paljon rakkaudesta, elämästä ja äitinä olemisesta. Nainen on jakanut äitiystaipaleensa eri vaiheita hyvin rehellisesti omalla Instagram-kanavallaan, josta seuraajat ovatkin antaneet naiselle paljon kiitosta.

Nyt Ashley Graham esitteli sitä miten äitinä oleminen on muuttanut hänen hiustyyliään. Kuvassaan 33-vuotias kaunotar esittelee raskauden jälkeistä hiustenlähtöä ja sitä miten se on muuttanut hänen hiuksiaan. Muutos näkyy etenkin hiusrajassa, johon on jo kasvanut paljon uusia hiuksia.

Uudet pudonneiden hiusten tilalle kasvaneet hiukset ovat nyt muutaman senttimetrin mittaiset, minkä vuoksi hiusrajalla olevat haituvat näyttävätkin jo lähes tarkoituksenmukaisesti leikatuilta. ”Jos en voi olla Bond-tyttö, voin ainakin olla Bond-pahis”, Graham vitsaili ja vertaili hiustyyliään vanhasta James Bond -elokuvasta tunnetun pahiksen hiustyyliin.