Koirat halusivat tiirailla aidan taakse – omistajalta hulvaton ratkaisu

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Moni lemmikkieläin tarkkailisi mielellään kotinsa ulkopuolista maailmanmenoa. Aina se ei vain ole mahdollista. Nyt eräs brittimies on herättänyt riemua keksimällä nokkelan tavan tarjota koirilleen mahdollisuuden tarkkailla ohikulkijoita kotinsa pihalta.

St Neotsissa asuva Andy Grannell kertoo muuttaneensa vaimonsa ja koiriensa kanssa nykyiseen kotiinsa vuonna 2014. Kotia ympäröivä piha aidattiin, jotta siperianhuskyt voisivat viettää aikaa ulkona. Pian Grannell huomasi koirien yrittävän tiirailla aidan taakse sen alla olevan aukon kautta.

Grannell halusi helpottaa koirien vakoilupuuhia, ja niinpä hän keksi ongelmalle hauskan ratkaisun. Hän porasi aitaan koirien korkuisia kurkistusreikiä ja niiden alapuolelle kuonon mentäviä isompia aukkoja. Niiden ansiosta siperianhuskyt voivat rauhassa tarkkailla ohikulkijoita ja muita kotinsa ulkopuolisia kiinnostavia asioita joutumatta kumartelemaan.